Καλως ήλθατε από τον Τζι

Το προηγούμενο μπλογκ μου είχε την θερμή υποστήριξη της Breeze, βασικότατη πηγή έμπνευσης. Η απώλειά της μου δημιούργησε την ανάγκη για ένα μετερίζι απ' όπου θα μπορώ να ξεπροβάλλω όσο με παίρνει αλλά και να εξαφανίζομαι μέσα σ' αυτό ή να το μεταφέρω όπου θέλω όπως ο πάγουρος, ο Βερνάρδος ο ερημίτης το σπιτάκι του.
Είναι το τίμημα μα και η απόλαυση της μοναξιάς.

Διηγήματα θα βρείτε στην διηγηματοποίηση
και ποιήματα στην ποιηματοποίηση

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον


Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον, ακόμα κι αν ο πρόεδρος είναι χοντρός !!
Μετά την λήξη της θητείας του ξανθού υπουργού που επέφερε και την λήξη της προστασίας, τα πράγματα πήραν την νομοτελειακή τους πορεία προς τον Γαζώρο, την Κρανούλα και τα Ψαχνά, άξιους αντιπάλους του Αρη.
Απαραίτητο το τρακτέρ για τις μετακινήσεις και η πείρα του προέδρου από τις δυο προηγούμενες φορές. Μόνο που αυτή την φορά η επιστροφή θα είναι πολύ δύσκολη για να μην πω αδύνατη. Δεν θα φανεί σε κανένα σοβαρό φίλαθλο η απουσία του Αρη,  μια ομάδα που που έπρεπε να είχε πέσει δυο χρόνια πριν αλλά δεν έπεφτε για εξωαγωνιστικούς λόγους και τα συμφέροντα της πλατφόρμας που σκεπτότανε τις συνδρομές των οπαδών του Αρη. Αλλά φέτος το κακό παράγινε.  Η χειρότερη ομάδα όλων των εποχών δεν μπορούσε πια ούτε την αλητεία των ποδοσφαιριστών της να μετουσιώσει σε βαθμούς. Πέτυχε μια μόνο νίκη στο γήπεδό της σε ματς για το οποίο ο διαιτητής δήλωσε πως αν δεν νικούσε θα έμπαιναν μέσα οι οπαδοί. Ολα αυτά το έτος 2014 μόνο για τα συμφέροντα του συνδρομητικού αφού οι άλλες "αποστολές" δεν ήταν φέτος απαραίτητες οπότε και τον παράτησαν στην τύχη του οι προστάτες..
Στο καλό και μη ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας το φίλαθλο πνεύμα που επιδείξατε (και) σήμερα..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου