Καλως ήλθατε από τον Τζι

Το προηγούμενο μπλογκ μου είχε την θερμή υποστήριξη της Breeze, βασικότατη πηγή έμπνευσης. Η απώλειά της μου δημιούργησε την ανάγκη για ένα μετερίζι απ' όπου θα μπορώ να ξεπροβάλλω όσο με παίρνει αλλά και να εξαφανίζομαι μέσα σ' αυτό ή να το μεταφέρω όπου θέλω όπως ο πάγουρος, ο Βερνάρδος ο ερημίτης το σπιτάκι του.
Είναι το τίμημα μα και η απόλαυση της μοναξιάς.

Διηγήματα θα βρείτε στην διηγηματοποίηση
και ποιήματα στην ποιηματοποίηση

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΠΑΟΚg's σε κατάψυξη



 για λόγους αισθητικής δεν δημοσιεύω την φωτογρφία του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ αλλά κάτι παραπλήσιο


Ολα κι όλα. Η κοροϊδία έχει τα όριά της. Κάποια λαμόγια που λυμαίνονται τον ΠΑΟΚ από τότε που ήρθε ο Σαββίδης έγιναν ανυπόφορα. Η τακτική τους να ροκανίζουν ό,τι καλό ήρθε από προπονητικής μεριάς (Μπόλονι, Στέφενς) ή να επιβάλλουν παλτά ολκής όπως ο ΑηΔώνης, ώστε να παίρνουν καραβιές παικτων σε κάθε μεταγραφική περίοδο και να κονομάνε αυτοί και οι μαναντζαρέοι έφτασε στο απροχώρητο,
Ολα τα είχαμε δει το μόνο που μας έλειπε ήταν ο θεοφοβούμενος αναστενάρης που παριστάνει τον προπονητή. Το 2014 ο ΠΑΟΚ παίρνει για προπονητή κάποιον που τα τελευταία τρία χρόνια ειδικεύεται στο να σώνει ομάδες κατά παραγγελία της παράγκας τους τελευταίους μήνες κάθε σεζόν. Ολοι ξέρουμε πως σώθηκαν τα Γιάννινα κι ο Πλατανιάς με την βοήθεια της...Παναγίας. Ολοι ξέρουμε πως έπεσαν ο Απόλλων και η ΑΕΚ σωματεία στα οποία ΑΡΝΗΘΗΚΕ να δουλέψει ο Αναστεναριάδης (κάπως έτσι τον έγραψε η FIFA- ούτε το όνομα του...διάσημου δεν ξέρει) γιατί έτσι τον συμβούλεψε ο πνευματικός του.

Ας θυμηθούμε τα παλιά...
Δεν θα μιλήσω για το...κατόρθωμά του να χάσει με 0-1 από κάποια φινλαδική στην Τούμπα την οποία κέρδισε με 0-3 στον επαναληπτικό με 1.60 απόδοση στο στοίχημα για να καταλάβετε πόσο...πείσθηκαν οι εταιρίες στοιχημάτων από το αποτέλεσμα.
Ούτε για την ...γκέλα του Βόκολου που έδωσε τον τίτλο στον ΠΑΟ το 2004 σε συνδυασμό με το προηγηθέν 0-3 από τον Ηρακλή που είχε στερήσει τον ΠΑΟΚ από κάθε πιθανότητα να διεκδικήσει τον τίτλο και να έρθει πιο μαλακά η ήττα από τον ΠΑΟ (σημειωτέον πως ο Ηρακλής είχε χάσει τα δυο προηγούμενα παιχνίδια και έχασε τα επόμενα τρία, σε τέτοια θηριώδη φόρμα βρισκότανε)
Περιττό να θυμίσω τι θαύματα έκανε στους αγώνες με τους Ισραηλινούς μην τυχόν και περάσει ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του τσάμπιονςλίγκ. Μέχρι και τιμωρημένο παίκτη έβαλε για να μηδενισθεί και μετά έφυγε με τις κλωτσιές και πήγε 7 χρόνια στην Κύπρο να ξεχαστεί το πράμα...

Μετά την επιστροφή...
Δεν θα μιλήσω για το πως κέρδισε ο Πλατανιάς του Αναστόπουλου τον ΠΑΟΚ και μετά τον...διώξανε για νάρθει ο Αναστεναριάδης ενώ ο Αναστόπουλος συνέχισε το θεάρεστο έργο του στον Πανιώνιο.
Θυμίζω απλά την απόδοση του Χ στο μεταξύ τους παιχνίδι που έκανε παγκόσμιο ρεκόρ, κάτω από 1.30
Δεν θα σχολιάσω πως αυτούς τους δυο προπονηταράδες όλες οι ομάδες μόλις τελειώσουν τη δουλειά τους τους πετάνε σαν στιμμένες λεμονόκουπες πριν προλάβουν να μολύνουν τους πιτσιρικάδες στα τμήματα υποδομής,
Θα ρωτήσω απλά, έχει ανάγκη τέτοιον προπονητή ο ΠΑΟΚ για να αποφύγει τον...υποβιβασμό ; 

ΟΧΙ  !!!!!!!!!!!!!

Τότε γιατί τον προσλαμβάνει ;

Ας απαντήσει ο εντιμότατος Βρύζας, πρόεδρος και επικεφαλής των μεταγραφων με τις καραβιές.

Μέχρι να απαντήσει ο Βρύζας ή να ξεκουμπιστεί ο Αναστεναριάδης εγώ μπαίνω στην κατάψυξη για να διατηρήσω την ψυχική μου ηρεμία, δεν υπάρχει ΠΑΟΚ για μένα μέχρι τότε.

Καλή λευτεριά












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου