Καλως ήλθατε από τον Τζι

Το προηγούμενο μπλογκ μου είχε την θερμή υποστήριξη της Breeze, βασικότατη πηγή έμπνευσης. Η απώλειά της μου δημιούργησε την ανάγκη για ένα μετερίζι απ' όπου θα μπορώ να ξεπροβάλλω όσο με παίρνει αλλά και να εξαφανίζομαι μέσα σ' αυτό ή να το μεταφέρω όπου θέλω όπως ο πάγουρος, ο Βερνάρδος ο ερημίτης το σπιτάκι του.
Είναι το τίμημα μα και η απόλαυση της μοναξιάς.

Διηγήματα θα βρείτε στην διηγηματοποίηση
και ποιήματα στην ποιηματοποίηση

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Της Αγίας Παρασκευής !

Της Αγίας Παρασκευής σήμερα, μεγάλη η χάρη της μια  που μένω Αγ. Παρασκευής 13 κι αν σκέφτεστε πως ο μήνας έχει 26 σήμερα να λάβετε υπ' όψιν την παροιμία που λέει απ' όσα ακούτε να πιστεύετε τα μισά !!

Ξεκινάω λοιπόν το φωτογραφικό οδοιπορικό μου, της ημέρας ένεκεν.. και για αρχή...στην Ελλάδα ζούμε, αν έγραφαν " Επιβάλλεται το παρκάρισμα εδώ" ίσως είχαν καλύτερα αποτελέσματα !!


Πρώτη στάση στην αρχαιότερη εκκλησία της πόλης με το ηλιακό ρολόι... η εκκλησία στολισμένη αλλά εδώ η ώρα δεν είναι θερινή...



Μετά ο άναμα των κεριών και το τροπάριο της Αγίας Παρασκευής πήρα το καντούνι της που οδηγεί στην παραλία...



τα φαινόμενα απατούν, το φως ξεχάστηκε αναμένο από το βράδυ και η ταμπέλλα δεν έχει σχέση με κάτι ανάλογες από...αρτίστες !



Ασε που η γάτα φυλάει Θερμοπύλες !!



και η κατάληξη, καφεδάκι με θέα το λιμάνι και την πόλη. Χρόνια πολλά  σε όσες κι όσους γιορτάζουν και του χρόνου με υγεία !!

                            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου